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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoABRAHÃO, J. S.; FERNANDES, A. T. S.; ASSIS, F. L.; GUEDES, M. I.; DRUMOND, B. P.; LEITE, J. de A.; COELHO, L. F. L.; TURRINI, F.; FONSECA, F. G.; LOBATO, Z. I. P.; MADUREIRA, M.; FERREIRA, P. C.; BONJARDIM, C. A.; TRINDADE, G. S.; KROON, E. G. Human vaccinia virus and pseudocowpox virus co-infection: clinical description and phylogenetic characterization. Journal of Clinical Virology, v. 48, p. 69-72, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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2.Imagem marcado/desmarcadoABREU, G. F. de; PEREIRA, C. C.; MALTA, M. R.; CLEMENTE, A. da C. S.; COELHO, L. F. S.; ROSA, S. D. V. F. da. Alterações na coloração de grãos de café em função das operações pós-colheita. Coffee Science, Lavras, v.10, n.4, p.429-436, out./dez. 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Café.

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3.Imagem marcado/desmarcadoBAAR, R.; CORDEIRO, M. R.; COELHO, L. F.; DENICH, M.; PREISINGER, H. Effect of differences in previous use on the growth-form structure of spontaneous vegetation in agricultural test areas in the central and Eastern Amazon, Brazil. In: SHIFT-WORKSHOP, 2., 1995, Cuiabá. Summaries of lectures and posters... Cuiabá: UFMT, 1995. p. 212.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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4.Imagem marcado/desmarcadoBARROS, J. D.; ARCOVERDE, G. F. B.; CARVALHO, A. C. F. de; VILA, A. J. T.; FAUSTINO, A. B.; MELO, A. A. de; VERAS, A. L.; MARTINS, C. S. G.; MELO, D. M. A. de; SANTOS, D. C. dos; VERDE, D. C. A. L.; TROVÃO, D. M. de B. M.; SILVA, E. S. da; SILVA, E. D. da C.; BARBOSA, E.; SILVA, F. G. C. da; ARAÚJO, H. F. P. de; MAIA, I. C.; SA, I. B.; RODRIGUES, J. de D.; CUNHA, J. E.; COSTA, J. D. da; CARVALHO, J. V.; LIMA, L. de C.; SANTOS, L. M. dos; ARAÚJO, L. N. de; COELHO, L. F. M.; VEIGA, M. E. B. da; ARAÚJO, M. C.; OLIVEIRA, M. G. de; MELO, M. G. P. de; GADELHA, M. A. da M. B.; SANTOS, M. C. dos; LIRA FILHO, P. de B.; LIMA, R. B. de; BATISTA, R. D.; OLIVEIRA, T. C. T. de; BEZERRA, U. A.; SOUZA, V. N. de. Processo participativo sobre degradação da terra em regiões do Semiárido brasileiro. São José dos Campos: SP, INPE, 2023. 53 p. il. color sid.inpe.br/mtc-m21d/2023/04.18.16.48-RPQ

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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5.Imagem marcado/desmarcadoCHAVES, A. R. C. da S.; ROSA, S. D. V. F. da; FREIRE, A. I.; MATOS, D. P. de; SANTOS, F. C.; COELHO, L. F.; FREITAS, M. N. de; PINTO, R. S. R. Atividades das enzimas catalase e esterase em sementes de café produzidas sob diferentes tratamentos de fertirrigação. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 7., 2011, Araxá. Anais... Brasília, DF: Embrapa Café, 2011.

Biblioteca(s): Embrapa Café.

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6.Imagem marcado/desmarcadoCOELHO, L. F. D.; SIMEONE, M. L. F.; PARRELLA, R. A. da C.; DAMASCENO, C. M. B. Caracterização química do bagaço de sorgo sacarino. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA PIBIC/CNPq, 9., 2015, Sete Lagoas. [Trabalhos apresentados]. Sete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.

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7.Imagem marcado/desmarcadoCOELHO, L. F. D.; SIMEONE, M. L. F.; PARRELLA, R. A. da C.; DAMASCENO, C. M. B. Caracterização do perfil de fibras de cultivares de sorgo sacarino. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA PIBIC/BIC JÚNIOR, 7., 2014, Sete Lagoas. [Trabalhos apresentados]. Sete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo, 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.

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8.Imagem marcado/desmarcadoCOELHO, L. F. S.; MALDONADE, I. R.; SILVA, M. C.; SANTOS, G. G. Developing of functional beverage with antioxidant properties to reduce oxidative stress. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 11., 2015, Campinas. Ciência de alimentos: qualidade de vida e envelhecimento saudáve. Campinas: SLACA: Unicamp, 2015. 1 p. Resumo 35486

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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9.Imagem marcado/desmarcadoCOELHO, S. V. B.; FIGUEIREDO, M. A. de; CLEMENTE, A. da C. S.; COELHO, L. F. S.; ROSA, S. D. V. F. da. Alterações fisiológicas e bioquímicas em sementes de café secas em sílica gel e soluções salinas saturadas. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v.50, n.6, p.483-491, jun. 2015

Biblioteca(s): Embrapa Café; Embrapa Unidades Centrais.

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10.Imagem marcado/desmarcadoGUIMARÃES, G. C.; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, L. F. S.; VEIGA, A. D.; CLEMENTE, A. da C. S. Avaliação do potencial germinativo de sementes de café em estádio precoce do desenvolvimento. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 8., 2013, Salvador. Sustentabilidade e inclusão Social. Brasília, DF: Embrapa Café, 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Café.

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11.Imagem marcado/desmarcadoGUIMARÃES, G. C.; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, L. F. S.; VEIGA, A. D.; CLEMENTE, A. da C. S. Minimum period to assess the potential of germination of coffee seeds. Journal of Seed Science, v. 35, n. 3, p. 347-352, 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Café.

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12.Imagem marcado/desmarcadoMALDONADE, I. R.; CARVALHO, A. D. F. de; COELHO, L. F. S.; RIBEIRO, R. L. V. Chlorogenic acid concentration in Brazilian carrots cultivars. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 11., 2015, Campinas. Ciência de alimentos: qualidade de vida e envelhecimento saudáve. Campinas: SLACA: Unicamp, 2015. v. 2 1 p. Resumo 35496.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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13.Imagem marcado/desmarcadoMAY, A.; COELHO, L. F.; PEDRINHO, A.; BATISTA, B. D.; MENDES, L. W.; MENDES, R.; MORANDI, M. A. B.; BARTH, G.; VIANA, R. S.; VILELA, E. S. D. The use of indigenous bacterial community as inoculant for plant growth promotion in soybean cultivation. Archives of Agronomy and Soil Science, (2021). p. 1-16. On-line first.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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14.Imagem marcado/desmarcadoMAY, A.; COELHO, L. F.; SILVA, E. H. F. M. da; VIANA, R. da S.; VIEIRA JUNIOR, N. A.; FERREIRA, W. P. M. Graphene: A new technology for agriculture. Research, Society and Development, v. 10, n. 2, e56610212827, 2021. p. 1-11.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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15.Imagem marcado/desmarcadoMAY, A.; COELHO, L. F.; SILVA, E. H. F. M. da; VIEIRA JUNIOR, N. A.; VIANA, R. S.; VERDIAL, M.; GONZAGA, A. R.; BORATTO, V. N. M.; BORATTO, I. V.; CARVALHO, P. Use of plant extracts from healthy soybean and potato plants for treatments of plants of the same species. Research, Society and Development, v. 10, n. 12, e225101220351, 2021. p. 1-18.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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16.Imagem marcado/desmarcadoMAY, A.; SILVA, E. H. F. M. da; VIEIRA JUNIOR, N. A.; VILELA, E. S. D.; SANTOS, M. de S.; COELHO, L. F.; PEDRINHO, A.; BATISTA, B. D.; VIANA, R. da S. Soybean extracts can improve plant development. Scientia Agricola, v. 80, e20210102, 2023.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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17.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, C. C.; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, S. V. B.; COELHO, L. F. S.; SOUZA, L. N. C. de. Antioxidant treatment in whole and partitioned coffee seeds. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 26., 2016, Kunming,Yunnan, China. Proceedings... ASIC - Association for Science and Information on Coffee, 2016. p. 121.

Biblioteca(s): Embrapa Café.

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18.Imagem marcado/desmarcadoPREISINGER, H.; AGUIAR, M. O.; ARAUJO, R. da C.; COELHO, L. F.; GASPAROTTO, L.; GOTTSBERGER, G.; MORAIS, R. R. de; RICHTER, K.; SKATULLA, M.; LIEBEREI, R. Indicator value of anthropogenic vegetation in the Amazon. In: GERMAN-BRAZILIAN WORKSHOP ON NEOTROPICAL ECOSYSTEMS, 2000, Hamburg. Programa and abstracts... Hamburg: University, 2000. p. 113

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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19.Imagem marcado/desmarcadoPREISINGER, H.; AGUIAR, M. O.; ARAÚJO, R. da C.; COÊLHO, L. F.; GASPAROTTO, L.; GOTTSBERGER, G.; MORAIS, R. R. de; RICHTER, K.; SKATULLA, M.; LIEBEREI, R. Indicator value of anthropogenic vegetation in the Amazon. In: GERMAN-BRAZILIAN WORKSHOP ON NEOTROPICAL ECOSYSTEMS. ACHIEVEMENTS AND PROSPECTS OF COOPERATIVE RESEARCH, 2000, Hamburg. Proceedings... Hamburg: SHIFT: MADAM: WAVES, 2002. p. 211.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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20.Imagem marcado/desmarcadoPREISINGER, H.; COELHO, L. F.; GASPAROTTO, L.; LIEBEREI, R. Spatial and temporal change of the spontaneous vegetation in an agricultural field experiment. In: GERMAN-BRAZILIAN WORKSHOP ON NEOTROPICAL ECOSYSTEMS, 2000, Hamburg. Programa and abstracts... Hamburg: University, 2000. p. 94

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  11/01/2018
Data da última atualização:  05/02/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  REIS, A. F. de B.; ALMEIDA, R. E. M. de; LAGO, B. C.; TRIVELIN, P. C.; LINQUIST, B.; FAVARIN, J. L.
Afiliação:  ANDRE FROES DE BORJA REIS, ESALQ; RODRIGO ESTEVAM MUNHOZ DE ALMEIDA, CNPASA; BRUNO COCCO LAGO, ESALQ; PAULO CESAR TRIVELIN, CENA; BRUCE LINQUIST, UNIVERSITY CALIFORNIA, Davis-CA; JOSE LAERCIO FAVARIN, ESALQ.
Título:  Aerobic rice system improves water productivity, nitrogen recovery and crop performance in Brazilian weathered lowland soil.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Field Crops Research, v. 218, p. 59-68, 2018.
ISSN:  0378-4290
DOI:  10.1016/j.fcr.2018.01.002
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Worldwide, rice systems are faced with the challenge of producing higher yields with less water. Water savings practices such as aerobic system and alternate wetting and drying (AWD) are being evaluated in lowland rice systems. However, few studies have been conducted on this subject in tropical South America where soils are highly weathered. Thus, a three-year field experiment was conducted in Brazil on a lowland Plinthaquults to investigate crop performance, water input productivity (WPin) and N recovery under five irrigation regimes: continuous flooding (CF); AWD with short cycle (AWDS); AWD with long cycle (AWDL); saturated soil without ponded water (SS); and aerobic (AR). The drying events in AWDS occurred more frequently than in AWDL. The experimental design was a split-plot with irrigation regimes in the main plot and N fertilizer rate, 0 or 150 kg N ha-1, in the subplot. 15N micro-plots were set up to examine the fate of N fertilizer. The highest grain yields for 150N and 0N treatments resulted from the AR irrigation regime and averaged 9.1 and 6.5 mg ha-1, respectively. Yields among the others irrigations regimes varied from year to the next, but the average was 8.5 and 5.4 mg ha-1 in the 150N and 0N treatments, respectively. Higher yields are attributed to higher N uptake and greater N recovery in the AR treatment. Apparent N recovery averaged 58% in the AR treatment compared to 34% in the other treatments. Similarly, total recovery (plant and soil) of 15N in the A... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Isotopic recovery; Water saving.
Thesagro:  Arroz; Oryza sativa.
Thesaurus NAL:  Nutrient use efficiency; Rice; Ultisols.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPASA632 - 1UPCAP - DDCNPASA_AP032018.003
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